Recons „lovește” din nou. Mașinile parcate neregulamentar pe străzile din Arad vor fi ridicate

Un proiect de hotărâre care va fi supus astăzi votului consilierilor locali municipali prevede ca toate vehiculele care staționează neregulamentar pe partea carosabilă să fie ridicate. Măsura se va aplica atât pentru mașinile abandonate pe străzile municipiului (un număr deloc neglijabil), cât și pentru cele parcate neregulamentar temporar.

Serviciul public de ridicare, transport și depozitare a vehiculelor staţionate neregulamentar pe partea carosabilă, precum și a vehiculelor fără stăpân și abandonate pe domeniul public sau privat al statului sau al Municipiului Arad se realizează prin intermediul Serviciului Parcări și Ridicări Vehicule din cadrul SC RECONS SA Arad.

Operațiunea de ridicare a unui vehicul staționat neregulamentar pe partea carosabilă va fi demarată numai după primirea dispoziției de ridicare întocmită de agenții constatatori din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Arad și din cadrul Serviciului Rutier al I.P.J. Arad.

Pentru vehiculele fără stăpân sau abandonate pe domeniul pulic sau privat al statului sau al Municipiului Arad se aplică procedura stabilită prin Legea nr. 421/2002, cu modificările și completările ulterioare, de către Direcția Patrimoniu și Direcția Generală Poliția Locală din cadrul aparatului de specialitate al Primarului.

 

Vezi stirea completa: https://specialarad.ro/recons-loveste-din-nou-se-doreste-ridicarea-masinilor-parcate-neregulamentar-de-pe-strazile-din-arad/